Borneman Buitenhof

De beste B&B in de omgeving Utrecht

Welkom bij Borneman Buitenhof, de perfecte bestemming voor een ontspannen en luxueus verblijf in het prachtige Nederlandse landschap. Onze bed & breakfast biedt een unieke ervaring waarbij comfort, gastvrijheid en natuur samenkomen. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, bij Borneman Buitenhof bent u aan het juiste adres.

Onze ruime en smaakvol ingerichte appartementen bieden alle comfort die u nodig heeft voor een heerlijke nachtrust. U wordt 's ochtends wakker met het geluid van fluitende vogels temidden van het groene landschap. Geniet van een uitgebreid ontbijt met verse streekproducten, dat met liefde en zorg wordt bereid. Na het ontbijt kunt u ontspannen in onze prachtige tuin, een wandeling maken in de natuurrijke omgeving of de nabijgelegen historische stadjes en bezienswaardigheden verkennen.

Bij Borneman Buitenhof streven we ernaar om uw verblijf onvergetelijk te maken. Onze vriendelijke en attente gastheer en -vrouw staan altijd voor u klaar om u te voorzien van tips en suggesties. Bovendien bieden wij verschillende extra's aan, zoals fietsverhuur, zodat u op uw gemak de prachtige omgeving kunt verkennen.

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom tot rust bij Borneman Buitenhof. Reserveer vandaag nog uw verblijf en laat u verwennen. We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen!

Benedenappartement

Bovenappartement

Multi-locatie

Ontdek de buurt

Onze B&B wordt veelvuldig bezocht door gasten die graag de omgeving bezoeken. En terecht. De omgeving van Borneman Buitenhof is prachtig! Vanuit Borneman Buitenhof is de stad Utrecht op slechts 10 minuten fietsafstand. Daarnaast is Borneman Buitenhof vlakbij het stadsstrand Down Under (2 minuten lopen), en liggen de mooie oude dorpskernen van Houten, Vreeswijk, Vianen en bijvoorbeeld Wijk bij Duurstede op een steenworp afstand.

Fietsen, langs de befaamde forten-route of Lek-dijk, varen over de Kromme Rijn; er zijn prachtige kastelen zoals Kasteel Heemstede en Kasteel de Haar. U kunt wandelen, bijvoorbeeld op de heide bij Zeist, maar ook in Amelisweerd/Rijnauwen, en onze locatie ligt midden in het fietsknooppunt van het Kromme Rijn gebied. De Utrechtse heuvelrug is ook gemakkelijk te bereiken.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden in de omgeving!

Fietsen

Wandelen

Kanoën

Golfen

Paardrijden

Strand

Wakeboarden

Stad Utrecht

Kasteel Heemstede

Sterrenrestaurant